Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ

Συνελήφθη τελικά ο ένας εκ των δύο επικίνδυνων δραπετών των φυλακών Τρικάλων ο οποίος με τουλάχιστον ένα ακόμη συνεργό του σκότωσαν σε ανταλλαγή πυρών με την Αστυνομία στα Ίσμθια Κορινθίας  στις 30 Μαρτίου την 25χρονη Κατερίνα, η οποία περνούσε τυχαία απο το σημείο επιστρέφοντας σπίτι της.
Πρόκειται για τον Ερμάλ ή Λίτορ Λίτα ή Ντρεμπάτα (ακόμη και τώρα τα πραγματικά του  στοιχεία του παραμένουν  άγνωστα!) ο οποίος συνελήφθη ύστερα από απόπειρα ένοπλης ληστείας σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την ώρα που ο Λίτα και ο συνεργός του βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα, κατέφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.
Μάλιστα οι δράστες δεν δίστασαν και επάνω στην προσπάθειά τους να διαφύγουν να πετάξουν εναντίον των αστυνομικών που τους καταδίωκαν δύο τουλάχιστον χειρομβοβίδες οι οποίες όμως δεν εξερράγησαν.
Η απόπειρα ληστείας συνέβη περίπου στις 16:10.
Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ κινητοποιήθηκαν αμέσως όταν ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός σε σούπερ μάρκετ στην οδό Καρπενησίου στο Περιστέρι.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν επί τόπου εντόπισαν έναν ύποπτο στην συμβολή των οδών Μυστρά και Λαχανά. Παρά τις προειδοποιήσεις των αντρών της ομάδας ΔΙΑΣ, ο ύποπτος δεν σταμάτησε για έλεγχο αλλά πέταξε εναντίον των αστυνομικών άγνωστο αριθμό χειροβομβίδων οι οποίες όμως δεν εξερράγησαν. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ύποπτο για να διαπιστωθεί στη συνέχεια ότι πρόκειται για τον αλβανό δραπέτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες επάνω στον αλβανό συλληφθέντα "οικονομικό μετανάστη" βρέθηκε ακόμη μια χειροβομβίδα και ένα πιστόλι. Προφανώς έτσι έχουν μάθει να κυκλοφορούν στο καφενείο η Ελλάς...


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου