Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕΤΣΙΣΤΙΚΟ?

Κλούβα χρώματος μπλε με τρεις αλλοδαπούς πιθανόν Βούλγαροι η Αλβανοί σταμάτησε το οχημα νεαρού Ροδίτη  φοιτητή 22ετών στον δρόμο πίσω από την λέσχη αξιωματικών στο
βενετόκλειο ο οποίος ήρθε να επισκεφτεί τους γονείς του λόγο ότι σπουδάζει στην Κρήτη και του σπάσανε τα μούτρα του κλέψανε κινητό χρήματα μέχρι και τα παπούτσια ..
Ο άτυχος νεαρός κατεβαίνοντας την αγίων Ανάργυρων που βρίσκετε πίσω από την λέσχη αξιωματικών κοντά  στο "καστρί", όχημα χρώματος μπλε, τύπος επαγγελματική κλούβα με τρία άτομα που μιλούσαν σπαστά ελληνικά μπλόκαρε τον νεαρό και τον χτύπησαν βάναυσα  με λοστάρια στο κεφάλι  και στο σώμα!!! με αποτέλεσμα να χάσει της αισθήσεις του και να σωριαστεί στο οδόστρωμα αιμόφυρτος, οι αλλοδαποί ληστές του πήραν τα πάντα φεύγοντας κινητό χρήματα ρολόι μέχρι και τα παπούτσια του!!!!λέμε αλλοδαποί γιατί μιλούσαν σπαστά Ελληνικά βάση με αυτά που δήλωσαν οικία του πρόσωπα.
Επίσης οι ληστές ήταν κουκουλοφόροι και  μάλιστα οι δύο με κουκούλες μάλλινες και ο άλλος είχε  μαύρη τσάντα για κουκούλα!!! 

Το παιδί ήταν στην  εντατική του νοσοκομείου εχθές το βράδυ,μάλλον απόφυγε τον κίνδυνο και είναι καλύτερα στην υγεία του,αυτά ως τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου