Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

QUIZακι: Πόσα κόμματα έχει αλλάξει ο Άδωνις???

Ο Άδωνις:  "....Ως φοιτητής είχε ενταχθεί στη νεολαιίστικη φοιτητική παράταξη «ΔΑΠ-ΝΔΦΚ» του κόμματος «Νέα Δημοκρατία», από την οποία αποχώρησε ακολουθώντας τον Αντώνη Σαμαρά στην «Πολιτική Άνοιξη».
 "....έγινε συνιδρυτής, μαζί με τον τέκτονα-επιφανή μασώνο [2] Ραδάμανθυ Αναστασάκη και ίδρυσαν τις εφημερίδες «Ελληνική Αγωγή» και «Ιδεοθέατρο»,..." "....ο παππούς του Σπύρος Βλασόπουλος, αρχισυντάκτης της εφημερίδας  «Η Πρωϊα»,  ευνοήθηκε από μια αγοραπωλησία. Εκείνη την εποχή η Ενωση Συντακτών Αθήνας αγόρασε μια μεγάλη έκταση στην Εκάλη και τα οικόπεδα πουλήθηκαν σε μέλη της ΕΣΗΕΑ...." 
ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΕ: 
Live-Pedia.gr Γεωργιάδης Άδωνις-Σπυρίδων
Ο Άδωνις-Σπύρος Γεωργιάδης, φιλόλογος-ιστορικός, συγγραφέας, εκδότης, τηλεοπτικός πωλητής βιβλίων και πολιτικός που διατέλεσε υφυπουργός, γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1972 και κατοικεί, στην Εκάλη Αττικής. Είναι παντρεμένος δύο φορές... το 1999 με την Μαρία Φρονιμίδου, με την οποία χώρισαν το 2001, ενώ το 2003 γνώρισε την μαέστρο και συνθέτη κλασικής μουσικής Ευγενία Καραγιαννίδου, πρώην σύζυγο του ζωγράφου Θεόδωρου Μανωλίδη, με την οποία επισημοποίησαν [1] τη σχέση τους στις 22 Ιουνίου 2009 στον ναό του Αγίου Κωνσταντίνου της Γλυφάδας και έχουν αποκτήσει το 2005, τον Αθανάσιο-Περσέα.
 Γονείς του ήταν ο εκδότης Αθανάσιος Γεωργιάδης, που πέθανε από ανακοπή καρδιάς στις 5 Μαρτίου 1990, με καταγωγή από το Αμύνταιο Φλώρινας και η Παρασκευή Βλασσοπούλου, δευτερότοκη κόρη του Σπύρου Βλασσόπουλουδημοσιογράφου και αρχισυντάκτη τη εφημερίδας «Η Πρωία», γραμματέας του τότε βουλευτή Παύλου Βαρδινογιάννη και στη συνέχεια υπάλληλος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, [Ε.Ο.Τ.], μέχρι τη συνταξιοδότησή της. Είναι ο τριτότοκος γιος της οικογένειας και έχει δύο ακόμη αδέλφια, τον πρωτότοκο Λεωνίδα και τον Αλέξανδρο.
Μετά το θάνατο του πατέρα του είναι συνιδιοκτήτης και ανέλαβε Διευθυντής των εκδόσεων «Γεωργιάδη-Βιβλιοθήκη των Ελλήνων», ενώ έγινε συνιδρυτής, μαζί με τον τέκτονα-επιφανή μασώνο [2] Ραδάμανθυ Αναστασάκη και ίδρυσαν τις εφημερίδες «Ελληνική Αγωγή» και «Ιδεοθέατρο», όμως το 1993 διέλυσαν τη συνεργασία τους. Το 1994, ίδρυσε το Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών «Ελληνική Αγωγή» με σκοπό τη διδασκαλία και την εκμάθηση της αρχαίας ελληνικής γλώσσης, σε παιδιά και σε ενήλικες και το 1995, καθώς είχε διατηρήσει την ιδιοκτησία της τριμηνιαίας εφημερίδος «Ελληνική Αγωγή», την οποία το 2001 μετέτρεψε σε περιοδικό, ενώ εξέδωσε και το περιοδικό «Ελλήνων Ιστορία».
Το 1998, ήταν μαζί με το δημοσιογράφο Κώστα Χούντα, συνδιευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Ηρόδοτος 107,4», ενώ από το 2003, συνεργάζεται σε σταθερή βάση με τον τηλεοπτικούς σταθμούς «Τηλεάστυ» και «Blue Sky», όπου παρουσιάζει την εκπομπή τηλεοπτικών πωλήσεων, «Ελλήνων Έγερσις».
Ως φοιτητής είχε ενταχθεί στη νεολαιίστικη φοιτητική παράταξη «ΔΑΠ-ΝΔΦΚ» του κόμματος «Νέα Δημοκρατία», από την οποία αποχώρησε ακολουθώντας τον Αντώνη Σαμαρά στην «Πολιτική Άνοιξη». Το 2002, εκλέχθηκε αντιπρόεδρος του σωματείου , «Σύλλογος Ποντίων Αχαρνών & Αττικής, Καπετάν Ευκλείδης».
 «Η Ν.Δ. είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να αποτρέπει το να γίνει η Ελλάδα, Συρία. Γι αυτό είμαστε εδω» συμπλήρωσε. Ο Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM υπενθύμισε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ταυτίζονται οι απόψεις του με αυτές του Αντώνη Σαμαρά, αφού ήταν στην πολιτική άνοιξη στα φοιτητικά του χρόνια.
 
ΠΗΓΗ:  http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου