Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Μετά την Ρεπούση και ο ΣΦΥΡΙΖΑ υπέρ της κατάργησης των θρησκευτικών!

Γράφαμε χθες στο θέμα για την απαίτηση της Ρεπούση να καταργηθούν τα θρησκευτικά από τα σχολεία: «Και βέβαια, από τη Ρεπούση δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο. Αλλά, απορούμε πως δεν εκδηλώθηκαν οι υπόλοιποι χριστιανομάχοι της βουλής…».

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, εκδηλώθηκαν! Έτσι, ο… αιώνιος έφηβος (λόγω του ότι η μακριά κώμη του δεν έχει ούτε μια άσπρη τρίχα, παρότι γυροφέρνει τα 65…) Τάσος Κουράκης μιλώντας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της βουλής, είπε τα εξής:

«Τη στιγμή που έχουμε υποβάθμιση των δευτερευόντων μαθημάτων, όπως της αισθητικής αγωγής, της καλλιτεχνικής και της μουσικής παιδείας κλπ, και στα επαγγελματικά λύκεια έχουμε μείωση των ωρών της φυσικής, εσείς προσθέτετε μια ώρα Θρησκευτικών! Σε μια εποχή που επικρατεί η μισαλλοδοξία και ο θρησκευτικός φανατισμός, είναι αυτονόητο ότι το μάθημα των θρησκευτικών θα πρέπει να αλλάξει χαρακτήρα».

Βέβαια, οι αντιχριστιανικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστές κι από παλαιότερα, αλλά σκέπτομαι σε τι μπελάδες θα μπει η ΝΔ όταν αύριο-μεθαύριο θα συγκυβερνήσει με τους αντίχριστους και τον τρόπο θα βρει για να κοροϊδεύει μετά τους πιστούς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου