Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ GAY PRIDE‼!ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΣΟΦΤΙΑΧΤΗ...



Τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, θα παρουσιάσουν οι διοργανωτές σε συνέντευξη τύπου.
Η «HOMOphonia - Thessaloniki Pride» και η «Α.Μ.Κ.Ε. Thessaloniki Pride-Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Θεσσαλονίκης» σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου, αύριο Τρίτη 11 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Συσκέψεων του Γραφείου Δημάρχου.
Το Φεστιβάλ, το οποίο θα ολοκληρωθεί με την παρέλαση gay, τρανς και bysexual, πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στις 14 και 15 Ιουνίου 2013. μετά από συμφωνία του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, με τον Μητροπολίτη Άνθιμο, η παρέλαση δεν θα περάσει μπροστά από την Αγία Σοφία και τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.
makeleio.gr
ΣΧΟΛΙΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ":Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι επιθυμεί στο κρεβάτι του αλλά η οργανωμένη προσπάθεια των πούστηδων να μας επιβάλλουν ότι το παραφύσιν είναι φυσιολογικό είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου